Ifjúsági csapatunknak a 2014/2015 tavaszi félév utolsó bajnoki mérkőzésén nem sikerült legyőznie Tápiószele együttesét, így a negyedik hely helyett a nyolcadikkal kellett beérniük. A 11 mérkőzésből 3 győzelem, 4 döntetelen és 4 vereség a mérlegük, a 16 lőtt és 18 kapott gól mellett.

Egy sajnáltos hír, hogy a képen látható fiatalok többségét hivatalosan utoljára a Tápiószele elleni mérkőzésen láthatták az odalátogatók, hiszen a következő szezontól megszűnik az U21, a PMLSZ átszervezési programjának köszönhetően. A 20 évnél idősebbek nem játszhatnak már az ifjúságiak között, viszont lehetőség adódik számukra, hogy egy lépcsőfokkal feljebb lépjenek. A nyári pihenésből visszatérve megkezdhetik a "kiöregedett" játékosok a felkészülést a felnőtt csapattal, akik tárt karokkal várják őket és bebizonyítsák, hogy ott is megállják a helyüket.

A lehetőség tehát adott számukra, hiszen a Péteri Községi Sportkör nem szándékozik elengedni őket tudván, hogy a jövő részben rájuk is épül. A remek csapategység, az egymásért való küzedelem jellemzi őket, melyet egy szinttel feljebb érdemes kamatoztatni.

HAJRÁ PÉTERI !!!

*


Péteri KSK - Pilisi LK 2-2 (1-0)

A csapatoknak nem csak egymással, hanem a óriási erejű széllel is meg kellett küzdeni. Csapatunk a szél támogatását élvezve már a 20. másodpercben megszerezhette volna a vezetést, azonban a vendég kapus helyén volt. A 2. percben gólhelyzetben lépett ki Robertó Molnár akit a büntető területen belül csúnyán buktattak viszont 11-es helyett csak szabadrúgást kaptunk...
A nagy nyomás a 12. percben érett góllá Dániel Kun remekbe szabott góljának köszönhetően.
Ekkor rengeteg helyzet maradt ki és majdnem meg is bosszulta magát, a Pilis a 27. percben ugyanis büntetőhöz jutott. Viszont a Roland Veisz óriási bravúrral hárította, majd a kipattanó labdát is fölé ütötte. Éppen csak túl jutottunk az első 11-esen rá 2 percre egy újabb mondhatni ajándék büntetőt kaptak a vendégek. Lássunk csodát a Pilis ezzel sem tudott élni, játékosuk az égbe bombázta a játékszert.
Fordulás után Pilist támogatta a szél, amit hamar gólra is váltottak. A 62. percben egy remek kontra támadást követően viszont ismét nálunk volt az előny Szönyi Csaba okos góljának köszönhetően. Úgy tűnt győzelemmel kezdjük 2015 azonban a Pilis még válaszolt egy jól el talált bombával kialakítva a 2-2-es döntetlent.
Igazából a jeges hidegben igazságos döntetlen született csapatunkból. Veisz Roland, Molnár Robert, Kun Dániel, Szönyi Csaba, Dömök Norbii játékát tudnánk kiemelni. A többiek is szépen tették dolgukat!

*