A múlt héten fejeződött csak be a bajnokság, de máris itt az első hír a 2015/2016-os szezont illetően.

Az utolsó bajnoki mérkőzést követően Keller Tibor felállt a kispadról, helyét pedig a több éven keresztül Péterin játszó Prigyeni Tibor vette át. Tervei szerint az alapozás július elején fog kezdődni, addig pedig heti egy alkalommal van lehetőség átmozgató futballra a felnőtt és a ifjúsági játékosok részére.

*

A utolsó bajnoki mérkőzésen sikerült hazai környezetben felnőtt csapatunknak felülmúlnia Albertirsa csapatát, ezzel bebiztosítva a 7. helyet a 2014/2015-ös szezonban. 10 győzelem, 5 döntetlen, 11 vereség mellett 41 lőtt és 53 kapott gól az együttes mérlege.

Mint arról korábban beszálmoltunk, Keller Tibor vezetőedző a mérkőzés végeztével felállt a kispadról, és megköszönte a lehetőséget, hogy a felnőtt, illetve a "kicsik" csapatát irányíthatta. Tibor személyében egy olyan embert ismerhettünk meg, akinek az alázata a sport iránt kiemelkedő, tiszteletre méltó. Ezúton is további sok sikert kíván neki az életben a Péteri Községi Sportkör.

A csapat körüli hírekről a pihenő időszakban is folyamatosan jelentkezünk.

HAJRÁ PÉTERI !!!

*

Visszatekintés:

Sajnos lehet azt mondani, hogy az őszi félév egyik legnegatívabb emléke az Ecser ellen elszenvedett vereségünk volt (2-4).
Az első félidőben teljes mértékben az ellenfél fölé kerekedtünk, sok ziccert alakítottunk ki, ebből Hrutka M. és Hrutka Zs. volt eredményes. Jóhiszeműen vonultunk be az öltözőbe tudván, hogy így folytatjuk a következő 45 percet is. Sajnos nem így történt ..
A második félidőben "benn maradtunk" az öltözőben, hibát hibára halmoztunk, össze sem lehetett hasonlítani az második félidei játékunkat a elsővel. A ellenfél két találatot szerezve kiegyenlített, ezután 5 percen belül két piros lap sújtott minket. A maradék időben próbáltunk 8+1 emberrel is támadni, de annyira kinyíltunk, hogy még két találattal megajándékozott minket az Ecser.

A mostani hétvégén az előbb említett együtteshez látogatunk, és hisszük azt, hogy van miért REVANSot vennünk! Nem egy, hanem három pontért megyünk Ecserre!

Várunk minden kedves szurkolót a visszavágóra!

HAJRÁ PÉTERI!!!

*

A múlt héten megkezdődött a 2014/2015-ös bajnokság tavaszi féléve, melyben első mérkőzésünket Sülysáp ellen játszotta csapatunk, ahol 3-1 arányban vereséget szenvedtünk.
Következő bajnoki mérkőzésünket hazai pályán játszhatjuk Kóka együttese ellen. Kóka jelenleg a 10. helyen áll 14 ponttal, nekünk pedig mindenképp kell a pont, hogy lépést tudjunk tartani az előttünk lévő csapatokkal.

Várunk minden kedves szurkolót március 7.-én (szombat) 14:30-kor kezdődő Péteri - Kóka bajnoki mérkőzésre!

HAJRÁ PÉTERI !!!

*

Befejeződött a téli-műfüves bajnokság!

Az utolsó mérkőzésen alul maradt csapatunk Alsónémedi együttesével szemben (5-1), így az utolsó helyen zártuk a felkészülési sorozatot.
Ugyan nem az elképzeléseink szerint alakult a "mini bajnokság", figyelembe véve az építő jellegű kritikákat haladunk kijelölt útvonalon - a minél előnyösebb helyezés elérése érdekében - a tavaszi félévben.

További két edzőmérkőzés van még terítéken a bajnokság kezdete előtt, amelyből az egyik tegnap lezajlott, a másik pedig hétvégén kerül megrendezésre:

Február 17. (18:00)
Péteri KSK - Monorierdő KSK (5-2)
Hazai gólszerzők: Kiss I.(2), Hrutka Zs., Hajdú K., öngól

Február 21. (11:00)
Péteri KSK - Maglódi TC

Bajnokság kezdete:

Február 28.(14:30)
Sülysáp KSK - Péteri KSK

HAJRÁ PÉTERI !!!

*

A téli-műfüves bajnokság negyedik játékhetében Törökbálint együttese ellen játszott csapatunk, ahol az utolsó percekhez közeledve kaptuk vesztes gólt.

Végeredmény: 1-2 (félidő: 0-1)
Hazai gólszerző: Hrutka Zs.

*

A téli-műfüves bajnokság múlt heti játéknapján Százhalombatta csapatától szenvedtünk vereséget (2-6), a hétvégén viszont itt az újabb forduló, ahol lehetőségünk van a javításra.

Időpont/kezdés/helyszín: Február 8 (vasárnap) 12:00, Dunaharszti

HAJRÁ PÉTERI !!!

*

Időjárási okok miatt a Péteri KSK - Százhalombattai VUK SE (U21) felkészülési mérkőzés a tegnapi napon nem került megrendezésre.

*

Péteri KSK - Tárnok KSK  1:1  (1-0)

Idei első felkészülési mérkőzésünket Dunaharasztiban, Tárnok együttese ellen játszotta csapatunk.
Az első félidei mezőnyfölényünket csak a 45. percben sikerült gólra váltani. Hajdú Krisztián labdaszerzés után 2 védőt is kicselezve került lövőhelyzetbe, amit jó érzékkel a kapus felett vágott a léc alá. A forduló után  mindkét csapat megfogyatkozott, ezután csapatunk már nem mutatott olyan játékot, mint az első félidőben. Ennek ellenére több ziccer közül csak egynek köszönhetően sikerült a Tárnoki csapatnak az egyenlítés. A mérkőzés végéig már nem sikerült kapuba találni egyik csapatnak sem, így döntetlennel kezdtük idei első felkészülési mérkőzésünk.

A mérkőzés jegyzőkönyve IDE, a képek pedig IDE kattintva elérhetőek.  ..TL..

*

Téli-műfüves bajnokság

Az elmúlt évhez hasonlóan idén is a PMLSZ megrendezésében sorra kerülő műfüves minitornával kezdjük az évet. 

A következő ellenfelek közé kerültünk egy csoportba:

Százhalombattai LK (megye I.)
Százhalombattai VUK SE (U21)
Tárnok KSK (megye II.)
Törökbálinti TC (megye I.)
Alsónémedi SE (megye II.)

Az első fordulóban a Tárnok KSK csapata ellen lépünk pályára január 18.-án déli 12 órakor.
Minden szurkolót szeretettel várunk, a mérkőzések megtekintése ingyenes.
A helyszín Dunaharaszti, Csónak  utcai sportpálya. Katt ide.  www.google.com/maps/place/Cs%C3%B3nak+u.,+Dunaharaszti,+2330+Magyarorsz%C3%A1g/@47.3588871,19.0818921,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x4741e8cf1fda6d1b:0xff6ef62019bb5101